Pinnoitteet puhtaaksi oikeilla aineilla – NiceFloor ™-tuotteilla

Ei riitä, että lattia- tai seinäpinnoitteet ovat korkealuokkaisia kuivapuristeita, mosaiikkibetonia tai muita keraamisia- tai luonnonkivipintoja. Niistä on myös huolehdittava koko niiden elinkaaren ajan.

Hyvän, siistin ja puhtaan laattapinnoitteen päivittäissiivouksen määrään ja kustannuksiin vaikuttaa moni tekijä. Tärkeimmät ovat ”oikea laatta oikeaan kohteeseen”-periaate ja oikeaoppisen käyttöönottopesun suorittaminen. (ks. "käyttöönottopesun ohje")

Olemme kehittäneet yhteistyössä edustamiemme tuotteiden päämiesten kanssa laatoitusten pesuun ja hoitoon tarkoitetun NiceFloor™-tuoteperheen. NiceFloor™ on suunniteltu ammattikäyttöön vastaamaan erilaisten keraamisten tai luonnonkivien oikeanlaisen hoidon ja pesun haasteisiin.

Yleisimmät NiceFloor ™-tuotteet toimitamme varastoltamme Ylöjärveltä. Näin pesun tai suojauksen ajankohta voidaan suunnitella tarkemmin kohteen aikataulun mukaan.

NiceFloor™ NWR 130

Alkalinen vahaa ja likaa poistava pesuneste, joka soveltuu erityisesti vanhojen sekä luonnollisten että synteettisten vahakerrosten poistamiseen. NWR 130 poistaa vahan ja lian nopeasti ja on ihanteellinen lattioiden pesuun sekä lattian valmistamiseen uusille emulsioille, tiivistysaineille ja vahoille.


Lue lisää

NiceFloor™ NFC 120

Neutraali puhdistusaine kaikkien marmori-, graniitti-, keramiikkalattioiden ja vastaavien puhdistukseen. Tuotteen neutraalin pH-pitoisuuden ansiosta sitä voidaan käyttää lähes mille tahansa pestävälle pinnalle.


Lue lisää