Kiinnitys hoituu HT-kiinnitysjärjestelmällä

Happy Tiles Oy tarjoaa muuntuvan HT-kiinnitysjärjestelmän keraamisten julkisivulaattojen kiinnitykseen. Se sallii julkisivun arkkitehtuuriin huomattavasti uusia ulottuvuuksia. Perinteisen tasaruutukiinnityksen lisäksi laatat voidaan asentaa myös limitettyinä – sekä vaaka- että pystysuunnassa. Lisäksi laattojen kokoa ja suuntaa voidaan helposti vaihdella.

Kiinnitysruuvit jäävät piiloon laatan taakse. Laattojen väliin jäävää rakoa voidaan määrätyissä rajoissa vaihdella molemmissa suunnissa. Järjestelmä mahdollistaa myös piilo- ja liimakiinnityksen. Kiinnitysjärjestelmä on suunniteltu kestämään 25–50 kg:n laattapainon neliömetrille. HT-julkisivujärjestelmän perusrakenteet on testattu TUT:n rakennustekniikan laitoksella.

Julkisivujärjestelmä koostuu viidestä vakio-osasta tai erikseen modifioitavasta osasta. Samat komponentit sopivat sekä pysty- että vaakasuuntaiseen asennukseen. Järjestelmään on saatavana lisäksi erilaisia hattulistoja ja kulmakappaleita rajakohtiin, kulmiin, sekä ikkunareunoihin.

HT- kiinnitysjärjestelmät näkyvä- tai piilokiinnitys

Orsirakenteet kuumasinkittyä ja tai ruostumaton teräs


Lue lisää