ASIANTUNTIJOIDEMME SUOSITTELEMAT LAATAT

 

Laattatalo Happy Tiles on erikoistunut myymälöiden ja muiden julkisten tilojen kovaa kulutusta kestäviin pintoihin - sekä sisällä että ulkona. Tehokas ja ystävällinen henkilökuntamme sekä yli 25 vuoden kokemus alalta takaavat ammattitaitoisen palvelun.

Asiakaslähtöinen asenne ja ekologisten arvojen huomioon ottaminen kaikessa toimissamme ovat meille itsestäänselvyyksiä. 

 

Haemme asiakkaan kanssa yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiseen kohteeseen. Yhtiön arvoissa keskeisenä ajatuksena on inhimillisyys ja toisen arvostus.


Panostamme logistiikkaketjun toimivuuteen, joten ylimääräisiä varastokustannuksia ei synny.
Hyvän palvelun lisäksi takaamme sinulle asiantuntevan teknisen tuen. Palveluamme täydentää myös osaava yhteistyöverkosto.


Johtamisperiaatteemme

 • Etsiä uusia näkökulmia
 • Näyttää yhteistä suuntaa
 • Kehittää kaikkien osaamista
 • Toteuttaa määrätietoisesti
 • Asiakaslähtöisin ja palvelevin alan yritys 

Ota yhteyttä meihin, me välitämme »

 

Emma Salonen

Myyntipäällikkö, Myynti

Mika Piironen

Mika Piironen

Projektipäällikkö, Myynti

Jenna Heiniö

Myyntisihteeri, tarjouslaskenta

Sirpa Heiskanen

Toimitusjohtaja, Myynti

Pipsa Piironen

Logistiikkapäällikkö, Kuljetukset, Osto- ja myyntireskontra

050 5869768

Matti Himanen

Kehitysjohtaja, tekniikka

Toimintamme perusta

Yhtiön toiminta-ajatuksena on toimia asiakaslähtöisesti ja tehdä tuloksellista tuontikauppaa, jossa tuotteet toimitetaan suoraan käyttökohteeseen ilman välivarastointia.


Tulevaisuutemme perusta on luonnollisesti se, minkä jo osaamme. Samalla kuitenkin etsimme uusia mahdollisuuksia. Asiantuntemuksestamme voimme olla avoimesti ylpeitä. Sen ja uusien toimintatapojen ansiosta luomme lisäarvoa asiakkaillemme


Toiminta-ajatuksemme pohjalta haluamme ”laattabisneksessä ” olla edelläkävijä. Ollaksemme edelläkävijä meidän on joka hetki muistettava:

 • Asiakkaiden tarpeet ohjaavat toimintaamme
 • Kustannustehokkuus takaa kilpailukykymme
 • Uusilla liiketoiminta-alueilla varmistamme tulevaisuutemme kehityksessä

Päästäksemme edelläkävijän asemaan meidän on osattava käyttää aikamme, rahamme, voimavaramme ja asiantuntemuksemme oikein. Happy Tiles Oy:n neljä keskeistä menestystekijää.

 • Asiakaskeskeisyys
 • Kustannusjohtajuus
 • Parhaisiin tuloksiin yltävät ihmiset
 • Kannattava kasvu

Jotta meistä tulee alamme, kapean sektorin, edelläkävijöitä meillä on oltava työympäristö, joka ei vain rohkaise meitä kaikkia antamaan parastamme yksilöinä, mutta myös varmistaa, että me kehitymme tiimin jäseninä ja tiimeinä.


Mikä sitten erottaa meidät kirittäjistämme?


Tapa, jolla toimimme yhdessä toistemme kanssa. Arvomme auttavat meitä osaltaan saavuttamaan tavoitteemme. Kun keskustelemme asioista avoimesti ja työtovereihimme luottaen, rohkaisemme myös toinen toistamme aloitteellisuuteen ja uusien ideoiden kehittämiseen. 


Visiomme tulevaisuudessa

Halumme on olla kasvava, dynaaminen, rautaisten ammattilaisten yritys. Olemme ja haluamme olla profiloituneena yhdeksi rakennusalan ammattilaisista omalla sektorillamme. Visionamme on olla Suomen asiakaslähtöisin projektimyyntiin erikoistunut yritys.


Olemme yritys joka seuraa alan kehitystrendejä ja teemme myös omaa kehitystyötä ja laaduntarkkailua. Olemme yritys, joka huolehtii myymistään laattapinnoista vielä vuosienkin jälkeen. Käynnit asiakaskohteissamme pitävät yllä tarvittavaa laaduntarkkailua, josta raportoimme suoraan toimittajille.