KURKKAA LAATTA-UUTUUDET !

UNICA – KAUNIIMPI KUIN AITO ONYX

Kiiltävä peilipinta korostaa arvokkuutta, pinnan laatu antaa kirkkautta ja ajatonta tyyliä kaikkiin ympäristöihin. UNICA sopii sekä julkisiin- että yksityisiin tiloihin.

BORGOGNA – KALKKIKIVEN AJATTOMUUTTA

Kalkkikiven hienostunutta ilmettä Ranskasta ja Marokosta.

KINTSUGI – VAIKUTTAVA UUTUUS!

Hienostunut uutuus nojaa japanilaiseen käsityöperinteeseen.

GLAM – UUDISTA TILAT VÄRIEN ENERGIALLA

Talo muuttuu ja me sen mukana!

Kestäviä laattoja – uudella ja raikkaalla ilmeellä ja tuntumalla!

Modernia tai värikästä? Vai lämminhenkistä puukuvioista laattaa? Rouheaa betonia vai luonnonkiveä jäljittelevää? Laattamaailmassa tapahtuu yllättävän paljon – valikoimassamme on aina klassikkojen rinnalla myös uusia vaihtoehtoja, joista löydät varmasti tilaasi sopivan tyylin. Meiltä saat apua valintaasi, joten olethan yhteydessä kun tarvitset lisätietoa erilaisista mahdollisuuksista!

Katso kaikki laatat tästä!

Käyttöönotto, huoltopesu ja päivittäispesu – meiltä saat lisätietoa siitä, miten otat uuden lattiapinnan käyttöösi, miten sitä kannattaa huoltaa ja miten käsitellä päivittäissiivouksessa. Näin laattalattia pysyy näyttävänä ja helppohoitoisena kovassakin kulutuksessa. 

Unica – tyylikäs kaikissa tiloissa!

Kirjallisuuden mukaan Onyx:a on louhittu viidenneltä vuosisadalta eKr. lähtien. Tällä vuosituhannella UNICA:n kuivapuristeprintti tulkitsee elegantisti Onyxia korostamalla sen ominaisuuksia; - värien syvyys, kiilto ja korumainen laatu. Tulos on erittäin tyylikäs.

UNICA:n kolme värivaihtoehtoa Cloudy Grey, Deep Dark ja Jade Green tuovat tilaan kuin tilaan erityistä eleganttia ja hienostunutta tunnelmaa. UNICA:n kiillotettu pinta luo korumaisen, erittäin aidon näköisen kivipinnan, jolla on vahva emotionaalinen vaikutus.

Kiiltävä peilipinta korostaa arvokkuutta, pinnan laatu antaa kirkkautta ja ajatonta tyyliä kaikkiin ympäristöihin. UNICA sopii sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin.

UNICA tarjoaa arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille mahdollisuuden käyttää arvokasta ja hienostunutta materiaalia säilyttäen samalla erinomaisen tekniset ominaisuudet, jotka kuivapuristeelta vaaditaan.

Tutustu tästä tarkemmin!

Borgogna – kalkkikiven hienostunutta ilmettä Ranskasta ja Marokosta!

BORGOGNA tuo esille kalkkikiven ajattoman viehätyksen uudelleen nykyaikaisessa kuivapuristeessa ja luo tiloja sekä ympäristöjä, joissa on hienostunut arkkitehtoninen vaikutus. Menneen ajan materiaalien yksinkertaisen vetovoiman kauneus, perinteitä kunnioittava, mutta nykyajan elämäntrendejä lähellä oleva mallisto on saatavilla kolmessa luonnonkivelle tyypillisessä dynaamisessa sävyssä.

 

Tämä sarja toistaa kauniisti kalkkikivelle tyypillisen kevyen suonikkuuden, antaen äärimmäisen vihjailevan vaikutelman: tarkoituksella rustiikkinen, - luo kolmiulotteisen vaikutelman, joka muistuttaa menneisyyden kiviä.  Sarja on erittäin monipuolinen, sopii julkisiin ja yksityisiin tiloihin, sekä sisälle että ulos - missä tilalla on keskeinen rooli.

Tutustu tästä tarkemmin!

Kintsugi – näyttävä laatta on saanut vaikutteita japanilaisesta käsityöperinteestä!

Kintsugi-taide syntyi Japanissa 1300-luvulla, jolloin käsityöläiset alkoivat rikkoutuneita keraamisten astioiden palasia liittämään yhteen kullalla. Nyt japanilaiselle kulttuurille tyypilliset hienostuneet elementit avaavat uusia idearikkaita mahdollisuuksia sisustussuunniteluun. Laatta sopii moneen tilaan niin kahvilaan, ravintolaan kuin hotelliin.

Perusvärit ovat: Moonlight, Fog, Storm ja Darkness

Vakiokoot: 60 x 120, 90 x 90, 60 x 60 ja 20 x 20

Tutustu tästä tarkemmin!

GLAM - Maailman ohuin keraaminen laatta – sopii uudisrakentamiseen sekä saneeraukseen

Talo muuttuu ja me sen mukana! Maku, tarpeet, tavat muuttuvat. Ultraohuen GLAM-sarjan värit ja grafiikka syntyvät aistimusten, tekstuurien, linjojen ja muotojen kaleidoskoopin, - muuttaen nurkan, seinän tai koko huoneen ripauksella värejä ja energiaa.

Ilmaisu- ja elinvoimaiset värit tekevät huoneesta kirkkaan ja dynaamisen. Käytä maailman ohuinta keraamista laattaa tapetin sijaan. Kevyestä ja kestävästä Glamista tulee tehokas ilmaisuväline seinien kunnostamiseen ja niiden muuttamiseen skenografisiksi, käytännöllisiksi ja turvallisiksi pinnoiksi.

Tutustu tästä tarkemmin!

VALINNAN VAIKEUS? OTA YHTEYTTÄ, SUOSITTELEMME MIELELLÄMME TILAASI JA TARPEISIISI SOPIVIMMAN LAATAN!

Korkealaatuinen

Valikoimassa on vain kestäviä laattavaihtoehtoja hyväksi havaituilta valmistajilta.

Kohtuuhintainen

Mitä laatta tulisi maksamaan? Meiltä saat aina kohtuuhintaisen tarjouksen rahteineen sisältäen ulko- ja kotimaanrahdin!

Monipuolinen valikoima

Laajasta valikoimaistamme löydät varmasti juuri sellaisen laatan kuin toiveena on.

Asiantunteva

Laattatiimillämme on kattava kokemus mitä erilaisimpien kohteiden laatoittamisesta.