Laatoituksen huoltopesu

Kuivapuriste laatoituksen huolto- eli densiidien poistopesu suositellaan tehtäväksi 3 - 5 vuoden välein tai aina kun lattian hoito sitä vaatii. Pesun tarkoituksena on poistaa laatoitukselle päivittäispesussa jääneet saippuat sekä vahat. Pesu palauttaa laatoituksen alkuperäisen ilmeen ja värit.

Ei riitä, että lattia- tai seinäpinnoitteet ovat korkealuokkaisia kuivapuristeita, mosaiikkibetonia tai muita keraamisia- tai luonnonkivipintoja. Niistä on myös huolehdittava koko niiden elinkaaren ajan ja parhaiten se onnistuu  – NiceFloor ™-tuotteilla, joista parhaiten se onnistuu NWR 130 pesuanesteellä.

 

Hyvän, siistin ja puhtaan laattapinnoitteen päivittäissiivouksen määrään ja kustannuksiin vaikuttaa moni tekijä. Tärkeimmät ovat ”oikea laatta oikeaan kohteeseen”-periaate ja oikeaoppinen ns. syväpuhdistuspesun suorittaminen. 

Olemme kehittäneet yhteistyössä edustamiemme tuotteiden päämiesten kanssa laatoitusten pesuun ja hoitoon tarkoitetun NiceFloor™-tuoteperheen. NiceFloor™ on suunniteltu ammattikäyttöön vastaamaan erilaisten keraamisten tai luonnonkivien oikeanlaisen hoidon ja pesun haasteisiin.
Yleisimmät NiceFloor ™-tuotteet toimitamme varastoltamme Ylöjärveltä. Näin pesun tai suojauksen ajankohta voidaan suunnitella tarkemmin kohteen aikataulun mukaan.

 

NWR 130 tuotekortti

Kuivapuristeen huoltopesu ohje (pdf)