Densiidien poistopesu

Ei varastossa

9 999,00 €

Kuivapuriste laatoituksen DENSIIDIEN POISTOPESU suositellaan tehtäväksi 3 - 5 vuoden välein. Pesun tarkoituksena on poistaa laatoitukselle päivittäispesussa jääneet saippuat sekä vahat. Pesu palauttaa laatoituksen alkuperäisen ilmeen ja värit.

Ei riitä, että lattia- tai seinäpinnoitteet ovat korkealuokkaisia kuivapuristeita, mosaiikkibetonia tai muita keraamisia- tai luonnonkivipintoja. Niistä on myös huolehdittava koko niiden elinkaaren ajan ja parhaiten se onnistuu  – NiceFloor ™-tuotteilla, joista parhaiten se onnistuu NWR 130 pesuanesteellä.


Hyvän, siistin ja puhtaan laattapinnoitteen päivittäissiivouksen määrään ja kustannuksiin vaikuttaa moni tekijä. Tärkeimmät ovat ”oikea laatta oikeaan kohteeseen”-periaate ja oikeaoppinen ns. syväpuhdistuspesunsuorittaminen. 

Olemme kehittäneet yhteistyössä edustamiemme tuotteiden päämiesten kanssa laatoitusten pesuun ja hoitoon tarkoitetun NiceFloor™-tuoteperheen. NiceFloor™ on suunniteltu ammattikäyttöön vastaamaan erilaisten keraamisten tai luonnonkivien oikeanlaisen hoidon ja pesun haasteisiin.
Yleisimmät NiceFloor ™-tuotteet toimitamme varastoltamme Ylöjärveltä. Näin pesun tai suojauksen ajankohta voidaan suunnitella tarkemmin kohteen aikataulun mukaan.

Lataa ohje (pdf)