Laatoituksen päivittäispesu

Kolmas ja ehkä tärkein toimenpide hyvän  keraamisen laatoituksen siivouksessa,  käyttöönotto- ja densiidienpoistopesun  jälkeen, on PÄIVITTÄISPESU. Jo nimikin sen sanoo että, pesua tehdään päivittäin, siksi on erityistä huomiota kiinnitettävä sekä väliniesiin, pesuaineeseen että pesun kestoon.

Meidän suositus päivittäispesuaineeksi on - NiceFloor™ -tuoteperheen NFC 120 joka on neutraali puhdistusaine kaikkien marmori-, graniitti-, keramiikkalattioiden ja vastaavien puhdistukseen. Tuotteen neutraalin pH-pitoisuuden ansiosta sitä voidaan käyttää lähes mille tahansa pestävälle pinnalle.

 

Hyvän, siistin ja puhtaan laattapinnoitteen päivittäissiivouksen määrään ja kustannuksiin vaikuttaa moni tekijä. Tärkeimmät ovat ”oikea laatta oikeaan kohteeseen”-periaate ja oikeaoppisen käyttöönotto- ja densiidien poistopesun suorittaminen.

Olemme kehittäneet yhteistyössä edustamiemme tuotteiden päämiesten kanssa laatoitusten pesuun ja hoitoon tarkoitetun NiceFloor™-tuoteperheen. NiceFloor™ on suunniteltu ammattikäyttöön vastaamaan erilaisten keraamisten tai luonnonkivien oikeanlaisen hoidon ja pesun haasteisiin.
Yleisimmät NiceFloor ™-tuotteet toimitamme varastoltamme Ylöjärveltä. Näin pesun tai suojauksen ajankohta voidaan suunnitella tarkemmin kohteen aikataulun mukaan.

Laatoituksen päivittäispesuohje (pdf)