Laatoituksen päivittäispesu

Erittäin tärkeä toimenpide hyvän ja taloudellisen lattia laatoituksen siivouksessa,  käyttöönotto- ja densiidienpoistopesun  jälkeen, on PÄIVITTÄISPESU. Jo nimikin sen sanoo että, pesua tehdään päivittäin, siksi on erityistä huomiota kiinnitettävä sekä väliniesiin, pesuaineeseen että pesun kestoon.

Meidän suositus päivittäispesuaineeksi on - NiceFloor™ -tuoteperheen NFC 120, joka on neutraali puhdistusaine kaikkien marmori-, graniitti-, keramiikkalattioiden ja vastaavien puhdistukseen. Tuotteen neutraalin pH-pitoisuuden ansiosta sitä voidaan käyttää lähes mille tahansa pestävälle pinnalle. 

NFC 120 pesuaine ei sisällä vahaa eikä pitkäketjuisia polymeerejä, joten laatoitukselle ei jää "tahmeaa kalvoa" eikä laattaan tule värivaihtelua.

Hyvän, siistin ja puhtaan laattapinnoitteen päivittäissiivouksen määrään ja kustannuksiin vaikuttaa moni tekijä. Tärkeimmät ovat ”oikea laatta oikeaan kohteeseen”-periaate ja oikeaoppisen käyttöönotto- ja densiidien poistopesun suorittaminen.

Olemme kehittäneet yhteistyössä edustamiemme tuotteiden päämiesten kanssa laatoitusten pesuun ja hoitoon tarkoitetun NiceFloor™-tuoteperheen. NiceFloor™ on suunniteltu ammattikäyttöön vastaamaan erilaisten keraamisten tai luonnonkivien oikeanlaisen hoidon ja pesun haasteisiin.
Yleisimmät NiceFloor ™-tuotteet toimitamme varastoltamme Ylöjärveltä. Näin pesun tai suojauksen ajankohta voidaan suunnitella tarkemmin kohteen aikataulun mukaan.

 

NFC 120 tuotekorttiin

Laatoituksen päivittäispesuohje (pdf)