Unique-altaat

Rosa Gresin yli 40 vuoden kokemus uima-altaista ja heidän tuhannet projektit ympäri maailmaa ovat avaimet heidän erikoisalaan: uima-altaiden kokonaisvaltaiseen rakentamiseen, - lähtien kuivapuristelaattojen suunnittelusta ja valmistamisesta aina uima-allas rakennusjärjestelmiin asti. Uima-altaat alusta loppuun.


Tässä bisneksessä kokonaisratkaisut ovat välttämättömiä suunnittelun ja rakentamisen helpottamiseksi
Rosagresin oma tekninen neuvontaryhmä, joka on erikoistunut neuvontaan ja tukemaan arkkitehtejä ja suunnittelijoita uima-allas projekteissa. Suunnittelua ja rakentamista helpottaa nyt saatavilla oleva BIM (Building Informatio Model) -objekteista.
Saatavilla on innovatiivisia ratkaisuja, kuten altaan pienmoduulit tai ainutlaatuiset liukastumisenestopinnat (yli 30 väriä) jotka ovat mukavat ja helpot siivota.


Joustavat ja käytännölliset ratkaisut voidaan soveltaa kaikenlaisiin uima-allasprojekteihin: urheilu-, hotelli-, wellness-, julkiset - tai yksityiset altaat.


Uima-allas ratkaisujen suunnittelu on kiehtova tehtävä. Tavoitteemme ei ole vain monipuolinen, vaan myös ainutlaatuinen ja jännittävää: jotta ratkaisumme tarjoavat parasta apua miten toteutat projektisi.

Unique altaat yleisesite